Hoe maak je een kort rood kapsel te perfectioneren

Rood haar ziet er stijlvol op de juiste wijze vormgegeven, maar rood is ook een lastige kleur om te gaan met. Eerst moet je naar een tint die je huidskleur aanvulling kiezen. Goede zorg, dat de kleur en de glans behoudt, is ook een must, want de zon en andere omgevingsfactoren kunnen veroorzaken, zelfs de duurste kleuren te vervagen. Een doffe kleur rood ziet er goedkoop en opzichtig. Dus, als u op zoek bent naar een korte rode kapsel, het begint met de zorg te perfectioneren dat de haarkleur is op zijn best.

short_red_hairstyle_pictures

Hoe kan ik een lichte rode tint te behouden

We zouden altijd adviseren u om uw haar geverfd bij een professionele salon. Er zijn redenen voor. Eerst is de kwaliteit van de kleurstof. Er zijn verschillende cosmetische haarverf merken om uit te kiezen in de markt. De ruime keuze maakt het moeilijk om enkel het beste. Professionals en stylisten, die gebruik hebben gemaakt van elk van deze merken ten minste een, zal gebruik maken van de beste in termen van kleur resultaten en slijtage. Veel winkel koopt kleuren bevatten aluminium; aluminium maakt de rode schaduw verdwijnen sneller. Stylisten hebben ook trucjes om de rode kleur komt van zijn beste.

Nadat je je haar hebt geverfd, niet wassen het voor drie dagen. U kunt het te bedekken met een badmuts bij het nemen van een bad. Hierdoor kan de kleur in goed ingericht, voorkomt dat het vervagen en handhaaft de heldere rode tint.

Gebruik kleur-safe shampoos en conditioners. Gebruik lauw en koud water. Als je niet gewend bent om te baden met koud water, kunt u alleen het haar te spoelen met koud water nadat je shampoo en geconditioneerd is. Kleur glazuur en het deponeren shampoos zijn zeer geschikt voor gekleurd haar als ze vernieuwen en versterken van de kleur. U kunt deze producten tussen kleuren sessies gebruiken.

Voorzijde geneukt bob rood kapsel

Met rood haar, kunt u kiezen voor een heerlijke pixie of een korte bob kapsel. Het is een goede zaak om je kapper te vragen om voor een pony maken. Wat de lengte van de pony betreft, laten raken recht boven de ogen. U kunt föhnen ze direct om een rechte voorkant pony maken of een roller borstel of haar ijzer naar buiten veren maken. Je kon je kapper om je pony te kleuren met verschillende een andere tint rood vragen om verfijning toe te voegen aan je look.

Bouffant Piekerige Krullend kort rood kapsel

Als je wilt kijken glamoureuze elke dag, zal een korte rode kapsel geweldig zijn. Dit kapsel is omvangrijk vanwege de krullen. Het kan worden samen met de voorkant piekerige pony. U kunt de krultang gebruiken om je haar te krullen aan de tip. Mist het met haarlak om de krullen te houden.

Kort rood haar met zwart / donker oranje highlights

Funky en verse gekleurde highlights zorgen voor een trendy kapsel. U kunt dunne zwarte of donker oranje highlights toe te voegen. Het is misschien niet de beste optie te zijn maar als je werkveld dringt aan op formele kleding.