Hoe u uw Sterling Silver Jewelry schoon en glanzend

Mijn vrouw en ik hebben in de sieraden al meer dan 25 jaar. “The Jewelry Lady”, die ik toevallig getrouwd te zijn is mijn partner bij een bedrijf genaamd “accessoire Snobs” en we doen speciale gebeurtenissen in Clubs diverse Sam’s landelijk.

SilverYouAndHome_JewelryIn al die jaren hebben we in het bedrijf zijn geweest kan ik bevestigen dat mijn vrouw een of andere manier op mysterieuze wijze in staat om al haar Sterling Silver Jewelry kijken als de dag dat ze kocht het allemaal te houden geweest. Dus vroeg ik haar en hier is mijn visie op wat ze zei …

Hoe werkt een accessoire Snob haar zorgen sieraden …

Medeplichtigheid Snob betekent dat u zich inzet voor uw sieraden en accessoires. Je bent als “dat is heet, dat is niet …” en zo toegewijd, moet je anderen verlichten om je heen, zodat ook zij op een dag kan worden goed accessorized zoals jij bent.

Als ze is het hoofd accessoire Snob in haar vakgebied, heeft ze ontdekt dat er een aantal zeer elementaire verzorging en reiniging instructies voor sieraden van alle soorten. Omdat dit gaat aan de massa, vergeef me als ik die oude grond met je op dingen die je al weet, kan er nog een aantal pareltjes van accessoires Snob Wijsheid u wellicht in staat om op te lezen van deze woorden …

Dus hier zijn een paar van onze tips …

De belangrijkste tip die ik zal u vertellen is nooit slapen in uw sieraden. Je weet maar nooit wat de heck het gaat aanslaan. Als je dan slapen doen in het, het onvermijdelijk belandt in de douche met u, die leidt tot mijn tweede grote no-no.

Niet douchen met je sieraden op. De douche is geen vriend van sieraden. Sieraden krijgt gewoon saai uit de verschillende producten die we gebruiken op ons lichaam en het haar niet te vergeten weekmakers in het water.

Dus dan wat de heck doe je ermee als je hem niet draagt?

Als het sterling zilver je wilt het in een plastic zak te houden. U wilt alle lucht uit de zak ook. Als u niet alle lucht eruit krijg, zal uw zilver bezoedelen wat een chemische reactie zilveren ondergaat met de zuurstof in de lucht.

Bij het zilveren bezoedelt het combineert met zuurstof en vormt zilveroxide. Zilveroxide is zwart. Wanneer een dun laagje zilver oxiden op het oppervlak van het zilver donkerder zilver. U kunt het zien als een patina van goud kleuren tot zwart. Het zilver kan in zijn oude luister worden geretourneerd door het verwijderen van de zilver-oxide coating van het oppervlak.

Je kunt ook een stuk aluminiumfolie in de zak. Heel belangrijk, maar een zilveren sieraad in de zak. Dit zal het zilver te houden van oxiderende of aanslag.

Als uw PLAIN zilver heeft aangetast is er een home recept die u kunt gebruiken. Let op dit is voor gewoon zilver alleen niet dit te gebruiken als er geen stenen in of op de sieraden.

Bekleed de bodem van een pan met aluminiumfolie. Stel de zilveren voorwerpen op de aluminiumfolie. Zorg ervoor dat de zilveren raakt de aluminum.Cover de sieraden volledig met zeer warm water. Voor elke liter water die u gebruikt, gebruik dan een kop als zuiveringszout. Als je een half gebruik maken van een liter water gebruik een half kopje zuiveringszout.

U kunt een kwart theelepel zout toe te voegen. Het water zal beginnen om een beetje en spill over de container te schuimen zodat u dit wilt doen in de keuken sink.You kan nodig zijn om dit mengsel te veranderen een paar keer en gaan door het proces over en voorbij. Wanneer u ziet dat uw sieraden schoon is wat je nodig hebt om het volledig te spoelen. Plaats het dan op een theedoek of keukenpapier en droog het met een föhn. Let op, niet droog, terwijl in uw handen. Het zilver zal opwarmen en brand de heck uit u!

Een winkel gekocht zilveren reiniger die is geweldig heet Dip It. Lees de instructies aandachtig door. Niet voor gebruik met stenen van welke aard! Meest zilver reinigingsmiddelen laat gedurende 30 tot 60 seconden in de oplossing en dat is het. Deze reinigers zijn zeer sterk en als zilveren sieraden langer dan de aanbevolen route is links de sieraden kunnen raken zwaar beschadigd.

Voor sterling zilver met stenen moet je een poetsdoek te gebruiken. Gewoon nooit polijst de steen zelf als de chemische stoffen in het doek kunnen opstijgen lagen van uw natuursteen, abalone en parelmoer.

Swarovski Crystal kan in een geschenkdoos, plastic zak of gewoon aparte sleuf in uw sieraden doos worden bewaard. Je wilt nooit iets aanraken van het kristal zelf. Zo trekken de ketting afgelegen om niet het kristal raken. U kunt een microvezeldoekje te gebruiken op het kristal af te nemen vlekken.

De rest van uw sieraden moet je gewoon gaan in de sieraden doos in zijn eigen compartiment. Omega mag niet worden geklemd, gewoon losjes rond zich als een spoel.

Voor het reinigen van goud en diamanten, hier is een zelfgemaakte recept. Ik doe dit niet voor ringen met rhodium plating op hen willen. Dit is alleen massief goud en GEEN PARELS of OPALS. Deze gebruik ik voornamelijk voor alleen mijn diamanten of effen goud. (Voor halfedelstenen weglaten de ammoniak.)

EERST! Open de ramen … krijgen een glas of een kopje koffie.

Vul het voor de helft met warm water. Voeg ongeveer 2 eetlepels afwasmiddel.

Voeg dan ongeveer een centimeter of zo van ammoniak. Laat uw sieraden weken in deze.

Soms kunt u deze in een container gezet met een deksel erop en laat uw trouwring in een nacht staan. Dan na inweken met een zachte tandenborstel om iets in te krijgen.

Belangrijke wenk! Dan voor het spoelen, zorg ervoor dat de afvoer is verstopt, zodat je ring kan niet naar beneden en vervolgens weg te spoelen.

Na weer spoelen van de sieraden gebruik maken van de föhn. Doe dit en je zult spectaculaire resultaten te zien.

Vergeet niet en noteer goed … u wilt uw ramen open bij het gebruik van ammoniak. Als deze geur u stoort, kunt u helemaal weglaten van de ontvangst. Het warme water en de vloeibare zeep is een geweldige reiniger op zich.