Tutorial: Hoe maak je een Fashion Sjaal maken

Een mode sjaal is een sjaal die je draagt meer te fleuren een outfit dan om jezelf warm te houden op een koude winterdag. Toch kunnen deze eenvoudige accessoires je zeker helpen om warm te blijven op een kille lente of herfst middag. En als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige naaiproject dat veel tijd of benodigdheden die niet vereist, dit is de een voor u.

Wat heb je nodig

jessica-alba-fashion-scarves– Een stukje stof dat is ongeveer 24 inch (2 meter) breed en 72 centimeter (6 voet) lang
– Schaar
– Gratis draad
– Een ijzeren
– Textiellijm (optioneel)
– Versieringen (optioneel)

Het kiezen van Uw Fabric

De materialen die voor dit soort van mode sjaal stoffen zijn meestal erg delicaat en licht in gewicht. Zijde en chiffon zijn populaire stof keuzes. Toch zal elke zacht, lichtgewicht stof die goed tegen de huid van je nek zal voelen doen.

Wat stof die u kiest, zorg ervoor dat het ziet er goed aan beide kanten. Afhankelijk van hoe de sjaal is gebonden, zullen beide kanten zichtbaar zo vaak als niet, dus je wilt beide kanten te toonbaar.

Voor de sjaal in de tutorial, kies dan een stukje stof dat is ongeveer 24 cm breed en 72 cm lang. Maar, echt, kunt u een mode-sjaal te maken van een stukje stof, dat is langer of korter, breder of smaller. Het is echt aan jou. Als je meer en meer van deze sjaals te maken, zult u beginnen te oordelen over de fly hoe groot of klein je wilt dat een bepaalde sjaal te zijn.

Probeer te experimenteren met verschillende maten. Als je van het werken met specifieke metingen, een eenvoudige manier om ze te krijgen is door te kijken door middel van een aantal mode-catalogi. Als je een sjaal dat lijkt een maat je wilt zijn, kijk naar de metingen voor die sjaal in de productbeschrijving. Na dat, alles wat je hoeft te doen is die metingen toepassen op uw eigen naai-project.

Het maken van de Sjaal

Zodra je een stof hebt gekozen en besloten op een maat, is het tijd om uw mode sjaal te maken.

1. Knip de stof tot de gewenste grootte.
2. Vouw een rand van de stof in ongeveer 1/8 of 1/4 van een inch, afhankelijk van wat je je beter voelt met.
3. Vervolgens, ren een strijkijzer over de vouw om een vouw te maken. Omdat je het maken van de sjaal met een fijn stof, wilt u ervoor zorgen dat het ijzer niet is ingesteld op hoog, want het zou de stof beschadigen. De meeste ijzers geleverd met instructies dat zal u vertellen welke instellingen u moet gebruiken waarvoor stoffen. Als al het andere faalt, zet het strijkijzer op een van de lagere instellingen, alleen maar om aan de veilige kant. U kunt ook het ijzer te testen op een stukje van de overgebleven stof.
4. Vouw dezelfde rand in een andere 1/8 van een inch, en lopen het strijkijzer boven de vouw. Een dubbele vouw dient twee doelen. Ten eerste zal de randen van de sjaal houden ontrafelen. Ten tweede, zal het de sjaal een schoner, meer afgewerkte look geven.
5. Naai een steek over de vouw om het te houden op zijn plaats. Nogmaals, in gedachten houden dat u gebruik maakt van een delicate stof. Met stoffen zoals zijde en chiffon, het is best om een zeer fijne naald te gebruiken. Anders komt het weefsel beschadigen. U wilt ook een draad dat soort opgaat in de stof te gebruiken. Immers, je wilt dat mensen je erg cool sjaal, niet de steken merken.
6. Herhaal de stappen 2, 3 en 4 langs de andere drie randen van de sjaal.

En dat is eigenlijk alles wat er te maken van een eenvoudige mode-sjaal. Maar dat betekent niet dat je niet kunt jazz het een beetje.

Versier Your Fashion Sjaal

Misschien lijkt je sjaal een beetje vlakte. Of misschien ziet er al geweldig, maar je wilt het een beetje extra pit. Nou, er zijn genoeg dingen die je kunt doen om je sjaal een beetje extra punch te geven. Alles wat je nodig hebt is wat stof lijm en sommige versieringen.

– Als je wilt dat je sjaal een beetje sprankeling hebben, gebruiken de stof lijm steentjes of edelstenen hechten aan de sjaal. U kunt brengen de stenen willekeurig, of plaats ze rond de rand van de sjaal.
– Lijm of naai kanten rand, of een lichtgewicht lint, dat de stof complimenten, rond de randen van de sjaal.
– U kunt ook gebruik maken van stofmarkeerders of verven om je sjaal te versieren. U kunt de sjaal bedekken met abstracte ontwerpen, of zelfs personaliseren door het schrijven van je naam in een van de hoeken. Zorg ervoor dat, wanneer je draagt je sjaal, je harde werk toont.

Nu je weet hoe je deze eenvoudige mode sjaals te maken, kunt u een om te gaan met elke outfit in je garderobe. En als u op zoek bent naar een kerst-of verjaardagscadeau voor een stijlvolle vriend, een sjaal u zelf gemaakt zou zorgen voor zowel een doordachte en betaalbaar cadeau.